Γνωρίστε τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Lady lac, ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν «νέας γενιάς» τεχνολογικά προηγμένο και επιστημονικά ελεγμένο, με πιστοποίηση χρήσης για υγιή, εύρωστα, πανέμορφα νύχια.Βερνίκια πανεύκολα στην εφαρμογή, με χρώματα που αξίζει να αναζητήσετε μέσα από μια απίστευτα ελκυστική χρωματική γκάμα. Πολυμερίζονται σε λίγα λεπτά με λάμπα U.V και δίνουν ημιμόνιμο αποτέλεσμα, διάρκειας έως και 3 εβδομάδων! Αποτέλεσμα υψηλών προσδοκιών, καθώς δε ξεφλουδίζουν, δε φθείρονται, δεν κιτρινίζουν και παρέχουν φυσική ανθεκτικότητα. Εύκολα στην επεξεργασία, δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης της πιο καλλιτεχνικής art nail τεχνικής. Για τη γυναίκα του 2016 που θέλει να είναι περιποιημένη, από την κορυφή ως… τα νύχια!
banneraki-lady-2

Λίγα λογία για την Startup

Μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία, σε αυτές τις εποχές της οικονομικής κρίσης, είναι συχνά αποτέλεσμα μιας καλής ιδέας-ενός επιτυχημένου σχεδιασμού-και μιας σύγχρονης στρατηγικής επί των πωλήσεων. Το τρίπτυχο αυτό της επιτυχίας φαίνεται πως εφαρμόζει μια νέα επιχειρηματίας στο Β. Αιγαίο, η κα Ευγενία Μούρτου.

lady eugeniaΜετά τις σπουδές της σε Ελλάδα και Εξωτερικό στο χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας, ίδρυσε μια σειρά ημιμόνιμων βερνικιών για τα νύχια, υψηλών προδιαγραφών και με τεράστια χρωματική γκάμα. Αναζήτησε συνεργασίες με μεγάλες βιομηχανίες του εξωτερικού και κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν, που να είναι ταυτόχρονα απόλυτα ασφαλές όσο και εύκολο στην εφαρμογή, σε τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική προς αντίστοιχα είδη. Από το σχεδιασμό της συσκευασίας, ως και τις ειδικές παραμέτρους που αυτά τα βερνίκια θα έπρεπε να καλύπτουν, η επιχειρηματίας έβαλε τη δική της σφραγίδα ποιότητας.

Ήδη, τα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της LADY LAC κερδίζουν ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της Ελλάδας, καθώς απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες της ονυχοπλαστικής όσο και σε ιδιώτες, που αναζητούν μια εύκολη και σταθερή λύση στο μανικιούρ. «Έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για συνεργασία της Lady Lac με επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Βαλκανικής, καθώς μας έχουν ήδη γίνει κάποιες σοβαρές προτάσεις…» δηλώνει η νέα επιχειρηματίας Ευγενία Μούρτου.

Παράλληλα με τα Lady Lac το κέντρο αισθητικής οργανώνει ημερίδες και σεμινάρια για τον τομέα της ονυχοπλαστικής ..Το Μότο της Κυρίας Μούρτου είναι ότι η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται στα νέα άτομα…Και μας το αποδεικνύει καθημερινά με τις δωρεάν συμβουλές που δημοσιεύει στον προσωπικό της ιστότοπο. Και επειδή λατρεύει και η ίδια το killkis.gr για όλους τους φίλους μας κανόνισε το πρώτο της ebook που παρουσιάζει πως να δημιουργησουμε 30 σχεδία να το δώσει σε όλους σας εντελώς δωρεάν. Την ευχαριστούμε λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας στηρίζουμε την νέα της επιχειρηματική δράση.

LADY LAC: Ομορφιά που φτάνει στα… άκρα! http://www.ladylac.gr/

About The Author

Related Posts